Kepsnys kopūste

AUTORIUS:
Rima
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Kepsnys kopūste
Skanaus
Kepsnys kopūste
Kepsnys kopūste
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
5 gabalai kiaulienos sprandinės (su kaulu)
10 vienetų bulvių
1 vienetas kopūstų
1 šaukštelis pipirų
1 šaukštelis krapų
1 šaukštelis raudonėlio
1 galva česnako
5 vienetai lauro lapų
1 šaukštelis druskos
Kepimui:
3 šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Prieskonius sumaišyti, česnaką supjaustyti ir ištrinti sprandinės gabaliukus.
Palaikyti šaltai apie 12 valandų.
2.
Mėsą dėti ant žalių kopūstų lapų, šalia dėti po 1 - 2 bulves ir kepti orkaitėje apie 30 minučių.
Mėsą apversti, kopūsto lapu gražiai apgaubti, įpilti truputį vandens ir dar kepti apie 30 minučių, palaistant susidariusiu sultiniu.
Išjungus palikti pastovėti 20 minučių ir ragauti.
AUTORIUS: Rima
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital