Žavus faršo kepsnys "Grybas" su bulvėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Faršo kepsnys grybas
Autorius apie receptą: Mano didžioji valgytoja pareiškė - kotletų aš nebevalgau. Tad sukuosi iš padėties ir galvoju, kaip kitaip jai pateikti tuos kotletukus. Šis bandymas pavyko, o lėkštė greitai Mano didžioji valgytoja pareiškė - kotletų aš nebevalgau. Tad sukuosi iš padėties ir galvoju, kaip kitaip jai pateikti tuos kotletukus. Šis bandymas pavyko, o lėkštė greitai buvo tuščia. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
200 gramų kiaulienos faršo
2 vienetai bulvių
1 vienetas kiaušinių
50 mililitrų pieno
0.5 vieneto svogūnų
2 šaukštai manų kruopų
1 šaukštas aliejaus
1 skiltelė česnako
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis pipirų
1 šaukštelis prieskonių maltai mėsai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Svogūną, česnaką nulupame, supjaustome smulkiai ir pakepiname aliejuje.
2.
Mėsą gardiname prieskoniais, sudedame pakepintą svogūną su česnaku, mušame kiaušinį, sudedame manus ir užpilame pienu. Gerai išmaišome ir truputį paliekame mėsos masę pastovėti.
3.
Nulupame bulves ir apipjaustome, padarome tarsi grybo kotą. Bulves apverdame 10 min pasūdytame vandenyje.
4.
Iš mėsos formuojame grybo kepurę, iš bulvės - kotą. Dedame kepti iš anksto iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 25 min. Valgėme su šviežiomis daržovėmis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital