Kepsniukai apelsinų marinate su grybų padažu

AUTORIUS:
Laura
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Kepsniukai apelsinų marinate su grybų padažu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g kaiulienos mentės
1 apelsino
Druskos
Pipirų
Garnyrui:
5 - 6 . bulvių
300 g grybų (išvalytų)
50 g sviesto
2v.š. grietinės
Salotų
PARUOŠIMO BŪDAS:

Mėsą supjaustome kepsniukams, įtriname prieskoniais, užpilame išspausto apelsino sultimis. Palaikom apie 1-2 val. (galima ir per naktį). Kepsniukus dedame į skardą užpilame marinatu ir kepame orkaitėje kol iškepa ir gražiai apskrunda, 180°C temp. apie 15 - 20min.Išverdame bulves, pasigaminame grybų padažą, smulkiai supjaustome grybus, pakepiname ant sviesto, išgaravus susidariusiems skysčiams pagardinam prieskoniais ir dedame grietinę, dar šiek tiek pakepiname ir nukaičiame. Pasiruošiame mėgstamas salotas.
Kai jau bulvės išvirusios ir kepsniukai iškepame dedame į lėkštes, bulves, salotas ir peksniukus šalia vienas kito o padažu gausiai apipilam kepsniukus. Skonis ir kvapas tiesiog atneš rudenį tiesiai ant Jūsų stalo.

AUTORIUS: Laura
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital