Kepsninėje keptas sumuštinis su grybais

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Kepsninėje keptas sumuštinis su grybais
Autorius apie receptą: Gardus vegetariškas sumuštinis, kuris pamalonins jūsų skonio receptorius – gardus dūmų skonio grybų, prieskoninių žolelių ir fetos sūrio derinys. Puikiai tiks ir Gardus vegetariškas sumuštinis, kuris pamalonins jūsų skonio receptorius – gardus dūmų skonio grybų, prieskoninių žolelių ir fetos sūrio derinys. Puikiai tiks ir kepsnių vakarėliams, ir iškyloms. (...daugiau) Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
6 vienetai portabello grybų
200 gramų pievagrybių
200 mililitrų barbekiu padažo (naudojome "Santa Maria" BBQ Sauce Smoky Hickory)
6 šaukštai aliejaus
4 vienetai dešrainių bandelių
pagal poreikį majonezo
Užtepimui:
150 gramų fetos sūrio
50 mililitrų petražolių
50 mililitrų laiškinių česnakų
1 pundelis pipirnės
1 vienetas svogūnėlių
3 šaukštai svogūnų dribsnių
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
2 šaukšteliai baltojo vyno acto
pagal skonį akmens druskos (naudojome "Santa Maria")
pagal skonį pipirų (naudojome "Santa Maria" Tellicherry)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Smulkiai supjaustykite petražoles, česnakų laiškus, svogūnėlius ir fetos sūrį. Viską sudėkite į dubenį.
2.
Sudėkite pipirnes, supilkite alyvuogių aliejų, baltojo vyno actą, įberkite druskos, juodųjų pipirų ir sudėkite kepintus svogūnus.
3.
Patepkite grybus kepimo aliejumi ir kepkite ant karštos ugnies, kol dailiai paruduos. Kol kepa grybai, puode pašildykite kepsnių padažą.
4.
Grybus supjaustykite riekelėmis ir užpilkite šiltu kepsnių padažu.
5.
Pakepinkite duoną ir užtepkite majonezo.
6.
Ant duonos riekelių sudėkite grybus ir fetos sūrio pagardą.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital