Kepsninėje keptas kopūstas su azijietišku padažu

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Kepsninėje keptas kopūstas su azijietišku padažu
Kepsninėje keptas kopūstas su azijietišku padažu
Kepsninėje keptas kopūstas su azijietišku padažu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas smailiagūžio kopūsto
4 šaukštai kepimo aliejaus
pagal skonį akmens druskos (naudojome "Santa Maria")
Padažui:
50 mililitrų kepimo aliejaus
4 šaukštai žaliųjų citrinų sulčių
4 šaukštai kalendros
1 skiltelė česnako
1 šaukštas cukraus
2 šaukšteliai žuvies padažo
0.5 šaukštelio druskos
0.5 šaukštelio aitriosios paprikos miltelių (naudojome "Santa Maria")
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kopūstą perpjaukite į aštuonias vienodas dalis.
2.
Šaknies neišpjaukite, kad kopūstas nesubyrėtų.
3.
Patepkite aliejumi ir kepkite ant karštos liepsnos. Kiekvieną pusę kepkite 5 minutes.
4.
Visas padažo sudedamąsias dalis sudėkite į trintuvę ir sutrinkite.
5.
Keptą kopūstą patepkite padažu ir patiekite.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital