Kepsninėje kepta menkė

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Kepsninėje kepta menkė
Autorius apie receptą: Gaivus ir gardus vasaros patiekalas. Gaivus ir gardus vasaros patiekalas. Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
600 gramų menkių filė
1 sauja ridikų
1 pundelis salotų
1 sauja kalendros
1 pakelis džiovintos žolelės (naudojome "Santa Maria"BBQ Rub Herbs )
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Nuskinkite ir nuplaukite salotų lapus.
2.
Nuplaukite ir riekelėmis supjaustykite ridikėlius.
3.
Žuvį supjaustykite 50 g dydžio gabalėliais.
4.
Žuvies gabalėlius įtrinkite prieskonių mišiniu. Patikrinkite, ar žuvis įtrinta iš abiejų pusių - tada ji neprikibs prie kepsninės.
5.
Abi žuvies puses kepkite virš karštos liepsnos po 3 minutes.
6.
Patiekite su salotų lapais, ridikėliais, kalendromis.
Patarimai:
Jei neturite menkės, galite naudoti bet kokią baltą žuvį. Jei norite sotesnio patiekalo, kartu patiekite šviežiai virtų JASMINE ryžių. Jei norite vegetariško patiekalo, žuvį pakeiskite Halloumi sūriu.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital