Kepintos kanapių sėklos su svogūnais ir bulvėmis

AUTORIUS:
Vylius Blauzdavičius
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3
Kepintos kanapių sėklos su svogūnais ir bulvėmis
Kepintos kanapių sėklos su svogūnais ir bulvėmis
Kepintos kanapių sėklos su svogūnais ir bulvėmis
Kepintos kanapių sėklos su svogūnais ir bulvėmis
Autorius apie receptą: Šis patiekalas vienas iš tų gerų, laiko patikrintų, senoviškų receptų. Verta pagaminti ir pavaišinti artimuosius. Šis patiekalas vienas iš tų gerų, laiko patikrintų, senoviškų receptų. Verta pagaminti ir pavaišinti artimuosius. Vylius Blauzdavičius
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai bulvių (virtų)
100 gramų kanapių sėklų (nelukštentų)
1 vienetas svogūnų (didesnio)
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Svogūną supjaustome pusžiedžiais.
2.
Kanapių sėklas beriame į keptuvę, dedame svogūnus, pašlakstome aliejumi ir apkepiname, iki svogūnai bus gražiai apskrudę, o sėklos taps traškios.
3.
Pagardiname druska ir pipirais.
4.
Patiekiame su virtomis bulvėmis.
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
AUTORIUS: Vylius Blauzdavičius
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital