Autorius apie receptą:
Šis patiekalas vienas iš tų gerų, laiko patikrintų, senoviškų receptų. Verta pagaminti ir pavaišinti artimuosius.
Šis patiekalas vienas iš tų gerų, laiko patikrintų, senoviškų receptų. Verta pagaminti ir pavaišinti artimuosius.
Vylius Blauzdavičius
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai
bulvių
(virtų)
100 gramų
kanapių sėklų
(nelukštentų)
1 vienetas
svogūnų
(didesnio)
pagal skonį
druskos
pagal skonį
pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Svogūną supjaustome pusžiedžiais.
2.
Kanapių sėklas beriame į keptuvę, dedame svogūnus, pašlakstome aliejumi ir apkepiname, iki svogūnai bus gražiai apskrudę, o sėklos taps traškios.
3.
Pagardiname druska ir pipirais.
4.
Patiekiame su virtomis bulvėmis.
Patarimai:
•
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.