Kepintos ankštinės pupelės su bazilikais

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
Kepintos ankštinės pupelės su bazilikais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
20 gramų naminio, lydyto sviesto,
10 gramų smulkiai kapotų svogūnų,
3 gramai smulkiai kapotų česnakų,
150 gramų ankštinių, šaldytų pupelių,
20 gramų tarkuoto Parmezano sūrio,
5 gramai smulkinto baziliko
PARUOŠIMO BŪDAS:
Šaldytas ankštines pupeles nepatarčiau virti, - greitai ištęžta. Jas geriausiai gaminkite pagal paprastą ir labai lengvą receptą. Taip pagamintas ankštines pupeles net iki tol nemėgę, bet paragavę, puola jas valgyti. Vaikai be išimties ypač pamėgsta taip pagamintas ankštines pupeles su mėtomis. Ingridientai nurodyti vienai porcijai. Lydytame naminiame svieste pakepinkite (galima pakepinti alyvų arba vynuogių kauliukų aliejuje, pagardinus šlakeliu sezamo aliejaus, bet subtiliau, netgi lietuviškiau bus lydytame naminiame svieste, kuris suteikia nepakartojamą riešutų poskonį) smulkiai sukapotų svogūnų ir česnakų, sudėkite šaldytas žaliąsias arba kitos spalvos ankštines pupeles, ir pakepinkite 3-5 min. Patiekiant, užbarstykite 20-15g tarkuoto parmezano, galima ir tarkuoto Džiugo sūrio, bet, kai jį pirksite, pasirinkite, kad sūris būtų kuo kietesnis bei 5g kapotų bazilikų (galima mėtų arba petražolių, - ką rasite turguje ar savo darže).
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital