Kepinti briuselio kopūstai su cinamonu ir migdolais

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Kepinti briuselio kopūstai su cinamonu ir migdolais
Autorius apie receptą: Pagardinkite savo kepamus briuselinius kopūstus cinamonu ir patiekite juos su traškiais migdolais. Pagardinkite savo kepamus briuselinius kopūstus cinamonu ir patiekite juos su traškiais migdolais. Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų briuselio kopūstų (perpjautų pusiau)
2 šaukštai sviesto
50 gramų migdolų drožlių
2 šaukšteliai malto cinamono (naudojome "Santa Maria")
1 šaukštelis druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų (naudojome "Santa Maria")
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Įkaitinkite keptuvėje sviestą ir 4 min. pakepinkite kopūstus.
2.
Pabarstykite druska, pipirais ir cinamonu ir kepkite dar 4 min.
3.
Užberkite migdolų drožlių ir iš karto patiekite.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital