Kepinti baltieji ridikai su grietinėle

AUTORIUS:
Vaiva
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Kepinti baltieji ridikai su grietinėle
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:

Ingredientai:


300 g baltųjų ridikų

30 g sviesto

1 v. š. miltų

60 ml grietinėlės

10 ml vandens

petražolės

druska

malti juodieji pipirai

PARUOŠIMO BŪDAS:

Ridikus sutrakuokite ir maždaug 4 min. pakepinkite keptuvėje su sviestu.


Tuomet į keptuvę dėkite šaukštą miltų, gerai išmaišykite.


Pilkite grietinėlę, vandenį.


Paskaninkite prieskoniais ir petražolėmos ir pamaišant dar patroškinkkite maždaug 6 min.


Patiekite kaip garnyrą prie mėsos patiekalų ar tiesiog valgykite su bulvėmis.


Skanaus!


Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!

AUTORIUS: Vaiva
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Edvinas
2022-10-09 19:24
Valgėme su virtomis bulvėmis. Patiko ATSAKYTI
Vilma
2017-07-02 19:32
Gaminome pagal šį receptą, buvome nustebę, neįtikėtinai skanu:) Ačiū labai ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital