Kepimo popieriuje kepta vištiena su daržovėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Kepimo popieriuje kepta vištiena su daržovėmis
Kepimo popieriuje kepta vištiena su daržovėmis
Kepimo popieriuje kepta vištiena su daržovėmis
Autorius apie receptą: Esu kepusi vištienos krūtinėlę vokelyje su kalnu daržovių. Šį kartą kepu vėl, tik su kitomis ir kitaip marinuota vištiena. Ruoštą vištieną su bulvėmis, pievagrybiais ir Esu kepusi vištienos krūtinėlę vokelyje su kalnu daržovių. Šį kartą kepu vėl, tik su kitomis ir kitaip marinuota vištiena. Ruoštą vištieną su bulvėmis, pievagrybiais ir pomidorais pamačiau „Oditėlės bloge“, tik į draugystę pakviečiau dar cukiniją. Jei jūs labai jos ne mėgstate kepkite be jos. Aš cukiniją mėgstu ir gaminu su ja, kol turiu nesustodama. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai vištienos filė
60 mililitrų sojos padažo
60 mililitrų baltojo vyno acto
2 šaukšteliai medaus
8 vienetai bulvių (virtųm, mažų)
4 vienetai pomidorų (nedidelių)
8 vienetai rudųjų pievagrybių
0.5 vieneto cukinijų (mažos, jaunos)
1 šaukštelis džiovintos žolelės
pagal skonį druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
1 šlakelis alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Vištienos filė perpjaukite išilgai ir gausite iš viso keturis gabalėlius.
2.
Dubenyje sumaišykite sojos padažą, baltojo vyno actą, medų. Įtrinkite paruoštu marinatu vištieną. Marinuokite apie 20 min.
3.
Pomidorus ir cukiniją supjaustykite griežinėliais, ruduosius pievagrybius supjaustykite į kelias dalis. Pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais.
4.
Bulves perpjaukite per pusę ir dėkite ant kepimo popieriaus. Šalia dėkite kitas daržoves ir pievagrybius. Ant viršaus vištieną, ant jos užberkite žolelių mišinio, apšlakstykite alyvuogių aliejumi. Kiekvienai porcijau užlenkite popierių ir tvirtai užlenkite kraštus. Taip padarykite 4 porcijas. Sudėkite ant skardos.
5.
Kepkite iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 -30 min.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital