Kepenėlių vyniotinis su kiaušinių

AUTORIUS:
Julija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Kepenėlių vyniotinis su kiaušinių
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 gr vištienos kepenėlių,
500 gr jautienos kepenų,
300 gr sviesto,
Druska,
Pipirai,
4 virti kiaušiniai,
3 morkos,
3 svogūnai.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Visas kepenis verdame pasūdytame vandenį ~ 15 min. Morkas sutarkojame burokinė tarka, svogūnus supjustome kubeliais ir pakepiname ant nedidelio kiekiaus aliejaus.
Sumalame su mėsmale, įdedam kepintų morkų su svogūnais, sviesta. Išmaišome iki vientisos masės. Pagardiname druska, pipiras.
Ant kepimo popieriaus dedam dalį kepenų masės, į vydų sudedam nuluptus virtus kiaušinius ir suvyniojame.
Dedam į šaldytuva(geriausiai per naktį)
Skanaus.
AUTORIUS: Julija
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
labai
2015-01-11 00:40
labai gražiai ir puošniai atrodo. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital