Kepenėlių vyniotinis

AUTORIUS:
Kristina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Kepenėlių vyniotinis
Kepenėlių vyniotinis
Kepenėlių vyniotinis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g vištos kepenėlių
1 morkos
1 svogūno
125 g sviesto
100 g lydyto sūrio
Druskos
Pipirų

 
PARUOŠIMO BŪDAS:

Morkas patarkuoti stambiai, svogūną ir kepenėles supjaustyti kubeliais. Viską pakepinti su puse sviesto.
Atvėsinkite, sumalkite mėsmale su likusiu sviestu.
Ant stalo padėkite maisto plėvelę, paštetą paskleiskite 1 cm storiu ir atsargiai prispauskite.
Lydytą sūrį tolygiai paskirkite ant viso paviršiaus 0,5 cm storio sluoksniu.
Suvyniokite plėvelę ir dėkite į šaldytuvą nakčiai. Ryte išimkite ir supjaukite gabalėliais.

AUTORIUS: Kristina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Gamintoja
2016-08-09 23:03
Paklotos plėvelės pagalba susukam tik pašteto masę,tik susukus pašteto volelį susukam vėl į plėvelę ,už šaldom ir prieš pjaustant išvyniojam iš plėvelės :) ATSAKYTI
nijole vajevukiene
2016-06-12 19:42
Skanu ATSAKYTI
:D
2015-01-11 16:22
Moterys, plėvelės nereikia sukti į vyniotinį, čia ją tik po apačia pasitiesi, kad lengviau dirbt būtų ir niekas nepriliptų niekur :) susuki tik patį paštetą su sūriu, o tada suvynioji į tą pačią plėvelę ir į šaldytuvą. Nors parašyta, aišku, debiliškai, jei nežinočiau kaip daryti tai nė velnio nesuprasčiau, tikrai atrodo kad susuki tą vyniotinį su visa plėvele :D ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital