Kepenėlių paštetas obuoliuose

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
Kepenėlių paštetas obuoliuose
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g stambių obuolių (Obuolys)
400 g kepenėlių
50 g lašinių
50 g sviesto
2 šaukštai majonezo
kelios spanguolių uogos (Spanguolės)
žalumynų
batono riekelė
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kepenėles ir lašinius supjaustyti, patroškinti mažame vandens kiekyje, 2 kartus permalti kartu su piene pamirkyta batono riekele, ištrinti su sviestu, pasūdyti, paskaninti pipirais. Obuolius perpjauti per pusę, išimti sėklalizdžius, į tuščią ertmę pridėti pašteto masės. Papuošti spanguolėmis, majonezu, žalumynais.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital