Kepenėlės grietininiame padaže

AUTORIUS:
Laura
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Kepenėlės grietinės padaže
Autorius apie receptą: Minkštos, kvapnios jautienos kepenėlės. Minkštos, kvapnios jautienos kepenėlės. Laura
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų jautienos kepenėlių
2 vienetai svogūnų
1.5 šaukšto krakmolo
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Padažui:
150 gramų grietinės
1 šaukštas garstyčių
3 šaukštai pomidorų padažo
2 skiltelės česnako (smulkintų)
Kepimui:
50 gramų sviesto
25 gramai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Svogūnus supjaustome pusžiedžiais, apkepiname keptuvėje su aliejumi.
2.
Jautienos kepenis supjaustome, išpjauname visas plėves. Nusausinti ir užberti krakmolo, šiek tiek pipirų, išmaišyti. Kepenėles apkepti kitoje keptuvėje su aliejumi arba sviestu ant kaitrios ugnies, kad gražiai apskrustų, o vidus išliktų sultingas. Kepti po porą minučių iš abiejų pusių.
3.
Į keptuvę su kepintais svogūnais, sudėti kepenėles, įberti druskos pagal skonį.
4.
Pasiruošiame padažą. Sumaišome grietinę, garstyčias, pomidorų padažą ir smulkintą česnaką.
5.
Padažą sudedame ant kepenėlių ir viską kartu troškiname keptuvėje ant mažesnės ugnies. Kai tik užvirs padažas, keptuvę pridengti ir patroškinti apie 3 min.
AUTORIUS: Laura
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital