Kentukio mėsainis

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Kentukio mėsainis
Autorius apie receptą: Nuostabus mėsainis padengtas ant grotelių keptais raudonaisiais svogūnais, amerikietišku kepsnių padažu Kentucky Whiskey ir mėlynuoju sūriu. Puikus derinys! Nuostabus mėsainis padengtas ant grotelių keptais raudonaisiais svogūnais, amerikietišku kepsnių padažu Kentucky Whiskey ir mėlynuoju sūriu. Puikus derinys! Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų jautienos faršo
4 vienetai mėsainių bandelių
100 gramų sūrio su melsvuoju pelėsiu
1 pundelis salotų
1 vienetas rausvųjų svogūnų
1 šaukštelis pipirų (naudojome "Santa Maria" Tellicherry)
0.5 šaukštelio druskos
pagal skonį barbekiu padažas (naudojome "Santa Maria" American BBQ Sauce Kentucky Whiskey)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Sumaišykite faršą su druska ir pipirais. Suformuokite keturis mėsos paplotėlius.
2.
Nuplaukite ir susmulkinkite salotų lapus ir žiedais supjaustykite raudonuosius svogūnus.
3.
Kepkite mėsos paplotėlius ir raudonuosius svogūnus tiesiai ant įkaitusios kepsninės grotelių. Raudonuosius svogūnus reikia pakepinti maždaug po 3 minutes iš abiejų pusių. Patarimas: raudonuosius svogūnus sudėkite ant aliuminio folijos skiautės, kad jie neiškristų pro groteles. Baigdami kepti pabarstykite druska ir pipirais.
4.
Praėjus maždaug 2 minutėms, vieną kartą apverskite mėsos paplotėlius, kad atsirastų ryškūs kepsninės dryžiai. Praėjus maždaug 1 minutei, ant mėsos uždėkite mėlynojo sūrio ir uždarykite kepsninės dangtį. Praėjus dar vienai minutei mėsos paplotėliai bus iškepę.
5.
Ant pašildytų bandelių uždėkite mėsą, salotų lapus, keptus svogūnus ir pagardinkite kepsnių padažu. Patiekite iš karto.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
grilio patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital