Keksiukai su šokolado gabaliukais ir maskarponės kremu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 7
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Keksiukai su šokolado gabaliukais ir maskarponės kremu
Keksiukai su šokolado gabaliukais ir maskarponės kremu
Keksiukai su šokolado gabaliukais ir maskarponės kremu
Keksiukai su šokolado gabaliukais ir maskarponės kremu
Autorius apie receptą: Jei noriu padaryti staigmeną ir nustebinti savo mergaites, galiu drąsiai kepti keksiukus su šokoladu ir jos visada liks patenkintos. Keksiukai purūs, minkšti. Pasipuošę Jei noriu padaryti staigmeną ir nustebinti savo mergaites, galiu drąsiai kepti keksiukus su šokoladu ir jos visada liks patenkintos. Keksiukai purūs, minkšti. Pasipuošę maskarponės sūrio kepuraitėmis. Atrodo, kaip nužengę ką tik iš podiumo. Žinoma, šiems keksiukams sūrio kepurė tikrai nėra būtina. Jie labai skanūs ir vieni, bet kartais tiesiog norisi puošnumo. Iš normos man išėjo 14 keksiukų.Recepto šaltinis: Gabrielė.
(...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 7
Tešlai:
460 mililitrų kvietinių miltų
200 mililitrų cukraus
200 gramų šokolado (smulkinto ar lašelių)
120 mililitrų pieno
120 gramų sviesto (tirpinto)
2 vienetai kiaušinių
1 šaukštas kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
0.5 šaukštelio druskos
Kremui:
250 gramų maskarponės sūrio
160 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
50 gramų cukraus pudros
1 šlakelis citrinų sulčių
2 lašai maistinių dažų (rožinių, nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, druska ir cukrumi.
2.
Tirpintą sviestą išplakti su pienu, vaniliniu cukrumi ir kiaušiniais. Viską supilti į miltų mišinį, išmaišyti. Atsargiai įmaišyti šokoladą.
3.
Tešlą pilti į keksiukų formeles, užpiland ne daugiau kaip 2/3 keksiuko formelės tūrio.
4.
Kepti iki 175 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20-30 minučių, priklausomai nuo keksiukų dydžio.
5.
Grietinėlę išplakti iki standžių putų. Po truputį įmaišyti maskarponę, cukraus pudrą ir citrinos sultis. Kremas bus purus. Galima įlašinti kelis lašus norimos spalvos dažų.
6.
Kremą dedame į konditerinį maišelį ir dekoruojame atvėsusius keksiukus. Ant viršaus uždėjau po vaflinį drugelį.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital