Keksiukai su sezamo sėklomis ir grietinėle

AUTORIUS:
Irena
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
Keksiukai su sezamo sėklomis ir grietinėle
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
100 g sviesto, kambario temperatūros
1 puodelis cukraus
40-50 g juodųjų sezamo sėklų
1 didelis kiaušinis
1 šaukštelis vanilės ekstrakto
1 žiupsnelis Santa Maria druskos
1 šaukštelis Santa Maria kepimo miltelių
155 g miltų
0,5 puodelio pieno, kambario temperatūros
Grietinėlei:
100 g sviesto, kambario temperatūros
1 stiklinė cukraus pudros
150 g grietinėlės 33 proc. riebumo
1 šaukštelis vanilės ekstrakto
2 šaukšteliai Matti arbatos miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Tešlos gaminimas: sviestą išsukite su cukrumi. Įmuškite kiaušinį ir išplakite. Po to supilkite vanilės ekstraktą, žiupsnelį druskos ir pieną. Gerai išmaišykite. Tuomet superkite miltus ir išmaišykite, kad neliktų gumuliukų. Galiausiai suberkite sezamo sėklas ir išmaišykite. Keksiukų formeles ištepkite aliejumi ir sukrėskite tešlą. Kepkite keksiukus apie 15-20 minučių 180° C orkaitėje. Kol keksiukai kepa, pasigaminkite kremą: Išplakite kambario temperatūros sviestą su cukraus pudra, grietinėle, vanilės ekstraktu ir arbatos milteliais. Plakite, kol masė taps vientisa ir puri. Iškepusius keksiukus patiekite su pasigaminta grietinėle. Skanaus!!!
AUTORIUS: Irena
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital