Keksiukai su riešutais ir vaisiais

AUTORIUS:
Jūratė Sarapovienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Keksiukai su riešutais ir vaisiais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
100 g cukraus
2 kiaušinių
400 g miltų
100 g sviesto
100 ml. pieno
1 banano
5-6 džiovintų abrikosų
2 šaukštai migdolų riekelių
2 šaukštai kokoso drožlių
2 šaukštai smulkintų kepintų žemės riešutų
2 šaukštai citrinos sulčių
1 pakelis kėlimo miltelių "Levure chimique" ("IKI") (11 g kėlimo miltelių)
2 šaukštai rudojo cukraus.
Cukraus pudros, tarkuoto šokolado, pabarstukų papuošimui
PARUOŠIMO BŪDAS:

Sviestą išsukti su cukrumi iki purumo. Įdėti trynius ir išsukti iki purumo.
Šakute sutrinti bananą, įdėti į sviesto kiaušinių masę ir užpilti citrinos sultimis. Įdėti likusius riešutus ir išmaišyti. Įpilti pieną, išmaišyti. Įdėti miltus, juose įmaišyti kėlimo miltelius.
Išplakti kiaušinių baltymus ir įsukti į tešlą.
Tešlą įdėti į popierinius kepimo indelius, jei dedate į keraminius, tada vidų patepkite sviestu, kad nepriliptų. Ant viršaus užberti truputį rudojo cukraus.
Kepti įkaitintoje orkaitėje (200ºC temp.) ir kepti 25-30 min. Likus keletai min. iki kepimo pabaigos užberti tarkuoto šokolado.
Ant iškeptų užberti cukraus pudros ar pabarstukų.
 

AUTORIUS: Jūratė Sarapovienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital