Keksiukai su rabarbarais ir avietėmis

AUTORIUS:
Šarūnė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
Keksiukai su rabarbarais ir avietėmis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešla:
75 g sviesto
50 g cukraus
1 kiaušinis
150 g kvietinių miltų
50 g ruginių miltų
0,5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
Įdaras:
260 g rabarbarų
100 g šaldytų ar šviežių aviečių
100 g rudo cukraus
25 ml vandens
3 - 3,5 šaukštai kukurūzų miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sviestas sumaišomas su cukrumi ir kiaušiniais iki purios masės. Miltai išsijojami su kepimo milteliais ir suberiami į tešlą. Gerai išminkyta tešla dedama į šaldiklį maždaug 30 - 40 minučių.  Paruošiamas įdaras. Atitirpintos avietės pertrinamos per sietelį.  Visi ingredientai, išskyrus kukurūzų miltus, kaitinami ant ugnies, kol rabarbarai suminkštėja ir išskiria sultis. Palaipsniui supilama miltai ir palaukiama, kol mišinys sutirštės.  Tada indas dedamas į kitą puodą su šaltu vandeniu, kad įdaras atvėstų. Tešla padalinama į dalis ir sudedama į keksiukų formeles, taip kad viduryje butų vietos įdarui. Tada supilamas įdaras. Galima papuošti avietėmis ir rabarbarais. Įdėkite į orkaitę, įkaitintą  iki 200 laipsnių C temperatūros, kepkite 15 - 20 minučių. Kai keksiukai iškeps, palikite juos atvėsti ant grotelių ir tada apibarstykite cukraus pudra.
AUTORIUS: Šarūnė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital