Keksiukai su plakta grietinėle ir uogomis

AUTORIUS:
Justyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Keksiukai su plakta grietinėle ir uogomis
Autorius apie receptą: Keksiukai su plakta grietinėle ir minkštai įsitaisiusiomis braškėmis ant viršaus. Pirmasis kąsnis ir prisiekiu – automatiškai užsimerkia akys! Visa tai vadinu vasara! Keksiukai su plakta grietinėle ir minkštai įsitaisiusiomis braškėmis ant viršaus. Pirmasis kąsnis ir prisiekiu – automatiškai užsimerkia akys! Visa tai vadinu vasara! Justyna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
Tešlai:
300 gramų morkų (tarkuotų burokine tarka)
4 vienetai kiaušinių
240 gramų miltų
180 mililitrų augalinio aliejaus
140 gramų rudojo lipnaus cukraus
120 gramų riešutų
2 šaukšteliai kepimo miltelių
2 šaukšteliai cinamono
Viršui:
20 vienetų braškių
350 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
2 šaukštai cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Riešutus dedame į storesnį maišelį ir kočėlu susmulkiname.
2.
Miltus sumaišome su cinamonu ir kepimo milteliais.
3.
Kiaušinius su cukrumi išplakame iki purumo. Įpilame aliejų, išmaišome. Suberiame riešutus ir miltų mišinį. Išmaišome. Sudedame tarkuotas morkas, išmaišome.
4.
Tešlą išpilstome į keksiukų formeles, užpildant ne daugiau kaip 2/3 formelių tūrio.
5.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 - 20 minučių.
6.
Kremui grietinėlę išplakame su cukraus pudra ir aptepame keksiukus. Ant viršaus išdėliojame braškes.
AUTORIUS: Justyna
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital