Keksas su vanile

AUTORIUS:
Šarūnė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
Keksas su vanile
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
5 kiaušinių
150 g cukraus
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
75 g miltų
75 g krakmolo
25 g kakavos
Padažui:
250 g margarino VILNIUS kepiniams
1,5 šaukšto vanilinio cukraus
4 šaukštai pieno
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išmaišome tešlą iš tešlai skirtų produktų. Kiaušinių trynius nuo baltymų galima atskirti, bet nėra būtina. Tešlą supilame į kepimo formą ir kepame 200 laipsnių orkaitėje apie 25-30 minučių. Iškepusį ir atvėsusį keksą užpilame pasigamintu padažu. Paliekame šaldytuve 1 valandai. Padažas gaunamas labai paprastai: ant ugnies ištirpiname margariną, išmaišome cukrų ir galiausiai, įmaišome pieną ir nuimame nuo ugnies. Užpilame keksą, jau atvėsusiu padažu.
AUTORIUS: Šarūnė
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital