Keksas su svarainiais ir raudonaisiais serbentais

AUTORIUS:
Kristina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
Keksas su svarainiais ir raudonaisiais serbentais
Keksas su svarainiais ir raudonaisiais serbentais
Keksas su svarainiais ir raudonaisiais serbentais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
100 g kambario temperatūros sviesto
100 g cukraus
2 kiaušiniai
120 ml kefyro
1 pakelis vanilinio cukraus
280 g miltų
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
0,5 stiklinės cukraus sirupe konservuotų svarainių riekelių
0,5 stiklinės raudonųjų serbentų
Glajui:
100 g juodojo šokolado
50 ml pieno
 2 valgomi šaukštai kokoso drožlių
PARUOŠIMO BŪDAS:

Sviestą su cukrumi mediniu šaukštu išsukau iki purios masės.

Įmušiau kiaušinius ir viską gerai išmaišiau.

Uogas ir svarainius sumaišiau su kefyru.

Supyliau į sviesto masę ir vėl viską išmaišiau.

Kitame inde sumaišiau miltus su druska, kepimo milteliais, vaniliniu cukrumi. Subėriau į prieš tai pagamintą masę. Dar kartą viską išmaišiau.

Paruoštą tešlą supyliau į sviestu pateptą ir miltais pabarstytą kepimo formą.

Kepiau 170 laipsnių orkaitėje 55 minutes. Ataušti keksą palikau kepimo formoje.

Glajus - sulaužiau juodąjį šokoladą, įpyliau pieno ir pakaitinau ant silpnos ugnies iki vientisos masės. Ja apliejau ataušusį keksą. Apibarsčiau kokoso drožlėmis.

SKANAUS!

AUTORIUS: Kristina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital