Keksas su spanguolėmis

AUTORIUS:
Salomėja
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Keksas su spanguolėmis
Keksas su spanguolėmis
Keksas su spanguolėmis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
300 g miltų
2 a. š. kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
110 g minkšto sviesto
210 g cukraus
2 kiaušiniai
2 lašai vanilės ekstrakto
120 ml pieno
350 g šviežių spanguolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros. Kekso formą ištepkite su sviestu ir pabastykite miltais.
Dubenyje sumaišykite miltus kepimo miltelius ir druską. Sutrinkite sviestą su cukrumi iki purios masės, įmuškite kiaušinius, įlašinkite vanilę. Lėtai maišydami suberkite miltų mišinį ir supilkite pieną. Gerai išmaišykite,kad neliktų miltų gumuliukų. Atsargiai įmaišykite šviežias spanguoles. Paruoštrą tešlą supilkite į skardą. Kepkite orkaitėje 50 - 60 min., kol gražiai parus ir tikrinkite su smeigtuku , kol tėšla nebelips prie jo. Skanaus!

Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!

AUTORIUS: Salomėja
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital