Veganiškas riešutų sviesto keksas be gliuteno

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Veganiškas riešutų sviesto keksas be gliuteno
Autorius apie receptą: Skanus, sveikas ir greitai paruošiamas keksas be kiaušinių ir pieno produktų. Tiks visiems saldumynų mėgėjams! Skanus, sveikas ir greitai paruošiamas keksas be kiaušinių ir pieno produktų. Tiks visiems saldumynų mėgėjams! Rima, Wise Taste
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
3 vienetai bananų (gerai prinokusių)
200 mililitrų migdolų pieno
160 gramų pilnagrūdžių avižų dribsnių
120 gramų žemės riešutų sviesto
70 gramų avižinių miltų
25 gramai klevų sirupo (arba pagal skonį, galima keisti kitu saldikliu)
2 šaukšteliai cinamono
1 šaukštelis kepimo miltelių
0.5 šaukštelio malto muskato
1 žiupsnelis druskos
šiek tiek aliejaus (formai aptepti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Šakute sutrinkite nuluptus bananus iki vientisos masės.
2.
Atskirame dubenyje sumaišykite riešutų sviestą su klevų sirupu. Gautą masę sumaišykite su bananų masę ir išmaišykite. Sudėkite dribsnius, avižinius miltus, kepimo miltelius, prieskonius, druską, supilkite migdolų pieną ir viską gerai išmaišykite.
3.
Formelę ištepkite aliejumi (naudojau stačiakampę formą 11×22 cm) ir sudėkite tešlą, išlyginkite.
4.
Kepkite iki 180 C laipsnių orkaitėje apie 50 minučių, su mediniu smeigtuku patikrinkite ar keksas jau iškepė ir pagaliukas neaplimpa tešla.
5.
Palaukti, kol atvės ir tuomet skanauti!
Kviečiu prisidėti prie pagalbos Ukrainai. Tą galime padaryti aukodami organizacijai "Blue Yellow" ir registruodamiesi "Striprūs kartu",. priimti ar pavežti bėgančius nuo karo. Mūsų visų vienybė ir pagalba Ukrainai yra nenusakomai svarbi!
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Paula
2021-01-04 19:27
Dregnas, sunkokas, bet labai skanus kepinys. As papildonam saldumui pyliau skysta saldikli, gavos puikiai. Aciu uz recepta ATSAKYTI
Saulė
2020-04-27 20:08
Sveiki, kuriame žingsnyje naudoti pieną? ATSAKYTI
Aistė
2020-04-28 14:47
2-ame, t.y. sudėti drauge su visais kitais ingredientais :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
joninių skanėstai
valgome sveikiau!
grilio patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
desertai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital