Riešutų sviesto keksas - be cukraus, kiaušinių ir laktozės

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Riešutų sviesto keksas - be cukraus, kiaušinių ir laktozės
Autorius apie receptą: Skanus, sveikas ir greitai paruošiamas keksas be kiaušinių ir pieno produktų. Tiks visiems saldumynų mėgėjams! Skanus, sveikas ir greitai paruošiamas keksas be kiaušinių ir pieno produktų. Tiks visiems saldumynų mėgėjams! Rima, Wise Taste
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
3 vienetai bananų (gerai prinokusių)
200 mililitrų migdolų pieno
160 gramų pilnagrūdžių avižų dribsnių
120 gramų žemės riešutų sviesto
70 gramų avižinių miltų
25 gramai klevų sirupo
2 šaukšteliai cinamono
1 šaukštelis kepimo miltelių
0.5 šaukštelio malto muskato
1 žiupsnelis druskos
šiek tiek aliejaus (formai aptepti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Šakute sutrinkite nuluptus bananus iki vientisos masės.
2.
Atskirame dubenyje sumaišykite riešutų sviestą su klevų sirupu. Gautą masę sumaišykite su bananų masę ir išmaišykite. Sudėkite dribsnius, avižinius miltus, kepimo miltelius, prieskonius, druską ir viską gerai išmaišykite.
3.
Formelę ištepkite aliejumi (naudojau stačiakampę formą 11×22 cm) ir sudėkite tešlą, išlyginkite.
4.
Kepkite iki 180 C laipsnių orkaitėje apie 50 minučių, su mediniu smeigtuku patikrinkite ar keksas jau iškepė ir pagaliukas neaplimpa tešla.
5.
Palaukti, kol atvės ir tuomet skanauti!
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (1)
Gintarė
2019-10-23 18:30
Sveiki, recepte rašėt, kad reik 200ml migdolų pieno, o kur dingo aprašyme? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital