Keksas su obuoliais ir džiovintais vaisiais

AUTORIUS:
Julija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
Keksas su obuoliais ir džiovintais vaisiais
Keksas su obuoliais ir džiovintais vaisiais
Keksas su obuoliais ir džiovintais vaisiais
Keksas su obuoliais ir džiovintais vaisiais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
350 g miltų
500 g obuolių
0,5 citrinos
80 g razinų
80 g džiovinų slyvų
100 g džiovintų ananasų
80 g riešutų
80 g džiovintų abrikosų
1 pakelis kepimo miltelių
1 valgomas šaukštas kakavos miltelių
1 žiupsnelis kardamono
1 žiupsnelis cinamono
džiūvėsėliai
1 kiaušinis
PARUOŠIMO BŪDAS:

Džiovintus vaisius nuplauti, padėt į puodą, užpilti karštu vandeniu ir virt, kol vanduo neužvirs. Po to išimti, padėti į sietelį ir leisti atvėsti, po to viską stambiai supjaustyti.

Obuolius nuplauti ir nulupti odą. Supjaustyti kubeliais.

Citriną nuplauti, nulupti odą ir išspausti sultis ant supjaustytų obuolių ir džiovintų vaisių, palikti 2 val pastovėt.

Miltus sumaišyti su kakava ir kepimo milteliais, riešutais. Įdėti džiovintus vaisius su obuoliais, įdėti kiaušinį ir įpilti vieną stiklinę vandens, išmaišyti.

Įkaitinti orkaitę iki 200 lapisnių. Stačiakampę kepimo formą ištepti riebalais, apibarstyti džiūvėsėliais. Kepti 1 valandą.

AUTORIUS: Julija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital