Keksas su obuoliais

AUTORIUS:
Žaneta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
Keksas su obuoliais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
75 g sviesto,
75 g cukraus,
2 kiaušiniai,
200 g miltų,
0,5 a. š. kepimo miltelių,
0,5 stiklinės pieno,
3 obuoliai,
citrinos sultys,
100 g kapotų migdolų,
0,5 a. š. miltinio cukraus,
1 pakelis vanilinio cukraus,
druska.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į gerai išsuktą sviestą su kiaušiniais, suberiame cukrų, kepimo miltelius, sumaišytus su miltais, supilame pieną, įberiame druskos ir viską gerai išmaišome.
Obuolius nulupame, supjaustome skiltelėmis, apšlakstome citrinos sultimis.
Į formą sudedame pusę paruoštos tešlos, obuolių skilteles, apibarstome kapotais migdolais ir uždedame likusią masę.
Kepame apie 50-60 min. 200 laipsnių temperatūroje. Pabarstome miltiniu cukrumi, sumaišytu su vanilinu.
Skanaus! Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
AUTORIUS: Žaneta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital