Keksas su aguonomis ir slyvų uogiene

AUTORIUS:
Vitalija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
Keksas su aguonomis ir slyvų uogiene
Keksas su aguonomis ir slyvų uogiene
Keksas su aguonomis ir slyvų uogiene
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
225 ml šilto pieno
80 g cukraus
30 g šviežių mielių
2 kiaušiniai
1 kiaušinio trynys
500 g miltų
100 g margarino kepiniams
žiupsnelis Santa Maria druskos
Įdarui:
6 šaukštai pieno
100 g aguonų
2 šaukštai medaus
1 šaukštas cukraus
0,5 a.š. Santa Maria cinamono
200 g slyvų uogienės
cukraus pudros (pabarstymui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mieles ištirpiname šiltame piene. Sudedame likusius ingredientus (margarinas turi būti ištirpintas) ir išminkome tešlą. Paliekame maždaug pusvalandžiui, kad iškiltų. Ruošiame įdarą: Pieną užverdame, pridedame aguonų, cukraus, medaus, cinamono ir išmaišome. Kekso formos kepimo indą gerai ištepame margarinu. Tešlą padaliname į 3 dalis. Vieną dalį pilame ant dugno, dedame aguonas, užpilame kita dalimi tešlos, dedame uogienę ir vėl uždengiame tešlos sluoksniu. Paliekame 15 min. Kepame 175 laipsnių temperatūroje, 45 min. Pabarstome cukraus pudra.
AUTORIUS: Vitalija
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Nerareikalo
2020-12-20 20:33
Kosmosas cia tas recepto aprašymas tešlą mieline gerai viskas suprantama ,užminkyti leisti pakilti viskas super na po to sako atskirame i tris dalis PILAME tešlą paskui dedame įdaras paskui UZPILAME vėl tešlą dedame įdaras ir tada uždedama tešlą...tai kaip galima pilti užminkyta tešlą???!kaip??? Manau kad reikia dalimis atskirti išsikocioti pagal forma kurioje kepsime ir kloti į skardą -forma pirmą pakloti dugno sluoksnį dėti įdaras tada uždėti antrą sluoksnį tešlos dėti idara ir tada uždėti viršutinį sluoksnį sandariai šonuose kad uzsidengtu...manau taip būtų aiškiau nes nezinau kaip užminkyta mieline tešlą reikia pilti ..nes žmonės kurie negamina nemėgsta suktis virtuvėje neturi supratimo apie gaminimą ..tai jiems čia būtų gylus miškas ir galvotų kad tešlą pasidarė bloga nes juk neišeina jos užpilti..oi negaliu kad prajuokino mane .. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital