Keksas su aguonomis ir slyvų uogiene

AUTORIUS:
Vitalija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
Keksas su aguonomis ir slyvų uogiene
Keksas su aguonomis ir slyvų uogiene
Keksas su aguonomis ir slyvų uogiene
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
225 ml šilto pieno
80 g cukraus
30 g šviežių mielių
2 kiaušiniai
1 kiaušinio trynys
500 g miltų
100 g margarino kepiniams
žiupsnelis Santa Maria druskos
Įdarui:
6 šaukštai pieno
100 g aguonų
2 šaukštai medaus
1 šaukštas cukraus
0,5 a.š. Santa Maria cinamono
200 g slyvų uogienės
cukraus pudros (pabarstymui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mieles ištirpiname šiltame piene. Sudedame likusius ingredientus (margarinas turi būti ištirpintas) ir išminkome tešlą. Paliekame maždaug pusvalandžiui, kad iškiltų. Ruošiame įdarą: Pieną užverdame, pridedame aguonų, cukraus, medaus, cinamono ir išmaišome. Kekso formos kepimo indą gerai ištepame margarinu. Tešlą padaliname į 3 dalis. Vieną dalį pilame ant dugno, dedame aguonas, užpilame kita dalimi tešlos, dedame uogienę ir vėl uždengiame tešlos sluoksniu. Paliekame 15 min. Kepame 175 laipsnių temperatūroje, 45 min. Pabarstome cukraus pudra.
AUTORIUS: Vitalija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital