Keksas "Mariana"

AUTORIUS:
sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
Keksas "Mariana"
Keksas "Mariana"
Keksas "Mariana"
Keksas "Mariana"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1,5 stiklinės cukraus;
4 kiaušiniai;
250 g. tirpinto sviesto;
1 stiklinė miltų;
2 arb. šaukšteliai kepimo miltelių;
0,5 stiklinės džiovintų šviesių razinų;
0,5 stiklinės smulkintų lazdyno riešutų;
0,5 stiklinės vyšnių šviežių arba iš uogienės;
1 valg. šaukštas tarkuotos citrinos žievelės;
1 stiklinė pieno.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinius išplakti su cukrumi iki susidarys putos konsistencijos masė. Į šią masę maža srovele pilti ištirpintą ir atvėsintą sviestą ir toliau plakti. razinas užplikyti verdančiu vandeniu. Miltus, kepimo miltelius, tarkuotą citrinos žievelę, piena ir kiaušinių masę sumaišyti, kol gausis vientisa tešla. Ją padalyti į 2 dalis. Į vieną dalį suberiame riešutus ir razinas, o į kitą - vyšnias. Į kepimo formą supilam vieną dalį, o po to - kitą. kepame 175 laipsniu karštumo orkaitėje 65 - 75 min. Skanaus!
AUTORIUS: sandra
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
rasimute
2010-07-18 12:46
bandysiu kepti keksa atrodo skanei,tik nezinau kaip gausis ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital