Kefyro vafliai su žemės riešutų sviestu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Kefyro vafliai su žemės riešutų sviestu
Autorius apie receptą: Belgiški vafliai su žemės riešutų sviestu ir bananų - apelsinų padažu. Tobulas skonis šventėms. Belgiški vafliai su žemės riešutų sviestu ir bananų - apelsinų padažu. Tobulas skonis šventėms. Oksana, Gyvensenos akademija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
500 gramų kefyro
200 gramų pilno grūdo miltų
2 vienetai kiaušinių
90 gramų žemės riešutų sviesto
1 šaukštelis kepimo miltelių
50 gramų sviesto (tirpinto)
2 šaukštai cukraus
1 šaukštelis malto cinamono
0.5 šaukštelio sodos
Padažui:
1 vienetas bananų
1 vienetas apelsinų (sulčių)
1 šaukštas rudojo cukraus
0.5 šaukštelio malto cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Dubenyje sumaišome miltus, sodą, kepimo miltelius, cinamoną ir druską.
2.
Kitame dubenyje išplakame kiaušinius su kefyru, tirpintu sviestu ir riešutu sviestu. Suberiame miltų mišinį ir užmaišome tešlą vafliams.
3.
Kepame gerai įkaitintoje vaflinėje iki gražios auksinės spalvos.
4.
Padažui supjaustome bananą griežinėliais ir dedame į kepimo formą, užpilame apelsino sultimis, apibarstome cukrumi ir cinamonu.
5.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 min arba kol bananai suminkštės.
6.
Sutriname maisto smulkintuvu iki vientisos konsistencijos masės.
7.
Vaflius tiekiame su bananų-apelsinų padažu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital