Kefyro tešlos pyragas su šonine ir sūriu

AUTORIUS:
Vylius Blauzdavičius
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3
Kefyro tešlos pyragas su šonine ir sūriu
Kefyro tešlos pyragas su šonine ir sūriu
Kefyro tešlos pyragas su šonine ir sūriu
Kefyro tešlos pyragas su šonine ir sūriu
Kefyro tešlos pyragas su šonine ir sūriu
Autorius apie receptą: Puikaus skonio kefyro tešlos pyragas su labai gardžiu įdaru. Tinka valgyti vieną ar tiekti prie kitų patiekalų, pavyzdžiui, sriubos. Puikaus skonio kefyro tešlos pyragas su labai gardžiu įdaru. Tinka valgyti vieną ar tiekti prie kitų patiekalų, pavyzdžiui, sriubos. Vylius Blauzdavičius
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
200 mililitrų kefyro
2 vienetai kiaušinių
200 gramų šaltai rūkytos šoninės
150 gramų kvietinių miltų (apytikriai)
1.5 šaukštelio kepimo miltelių
1 vienetas svogūnų
1 sauja alyvuogių (be kauliukų)
3 skiltelės česnako
200 gramų fermentinio sūrio
12 vienetų vyšninių pomidorų (1 šakelės)
6 griežinėliai rūkytos dešros
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kiaušinius lengvai išplakti su kefyru. Suberti miltus ir kepimo miltelius, kruopščiai išmaišyti, kad neliktų gumuliukų. Į tešlą įmaišyti tarkuotą sūrį. Truputį atidėti pyrago viršui.
2.
Svogūną supjaustyti ir apkepti keptuvėje su trupučiu aliejaus, kol suminkštės. Tuomet sudėti kapotą česnaką ir dar pakepinti.
3.
Atskirai apkepinti plonai pjaustytą šoninę.
4.
Į pyrago formą pilti pusę tešlos. Ant viršaus atsargiai paskleisti svogūnus, šoninę, dešros griežinėlius, išdėlioti perpus supjaustytas alyvuoges, berti dar sūrio.
5.
Užpilti likusia tešla, dėti pomidorų šakelę ir pabarstyti likusiu sūriu.
6.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių. Patikrinti mediniu smeigtuku, ar iškepė - įsmeigus ir ištraukus jis turėtų būti neaplipęs tešla.
7.
Patiekti su šonine.
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
AUTORIUS: Vylius Blauzdavičius
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Jolanta
2020-04-04 21:52
O kokio dydzio turetu buti kepimo forma? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital