Kefyro tešlos koldūnai su mėsos įdaru

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Kefyro tešlos koldūnai su mėsos įdaru
Kefyro tešlos koldūnai su mėsos įdaru
Kefyro tešlos koldūnai su mėsos įdaru
Kefyro tešlos koldūnai su mėsos įdaru
Autorius apie receptą: Šiandien pasigaminome daug, visą kalną koldūnų su mėsos įdaru. Didžiąją dalį užsišaldėme. Bus smagu kartais patinginiauti ir tik išsitraukti iš kameros jau Šiandien pasigaminome daug, visą kalną koldūnų su mėsos įdaru. Didžiąją dalį užsišaldėme. Bus smagu kartais patinginiauti ir tik išsitraukti iš kameros jau paruoštukus. Receptą radau svetainėje Lamaistas.lt. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
6 stiklinės kvietinių miltų
1 stiklinė vandens (verdančio)
1 stiklinė kefyro
10 šaukštų aliejaus
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
500 gramų kiaulienos (smulkintos)
1 vienetas svogūnų
1 vienetas kiaušinių
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
1 žiupsnelis maltų lauro lapų
1 šlakelis aliejaus
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Miltus ir druską suberiame į dubenį. Supilame aliejų ir išmaišome šaukštu. Užpilame verdančiu vandeniu ir maišome, kol tešla atvėsta. Supilame kefyrą ir išminkome tešlą.
2.
Pasiruošiame įdarą. Svogūną nulupame ir supjaustome smulkiais gabalėliais.
3.
Keptuvėje įkaitiname aliejų ir pakepiname svogūnus, kol šie suminkštės. Į kiaulieną mušame kiaušinį, beriame druskos, pipirų, lauro lapelių. Sudedame kepintus svogūnus. Masę gerai išmaišome.
4.
Tešlą iškočiojame plonai, išpjauname nedidelius apskritimus. Ant kiekvieno apskritimo dedame mėsos įdaro ir užspaudžiame kraštus.
5.
Verdame pasūdytame vandenyje apie 15 min. Valgome kaip skaniau - su spirgučių ar grietinės padažu.
Patarimai:
Stiklinė 200 ml.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital