Kefyro tešlos duonelė keptuvėje su pikantišku sūrio ir varškės įdaru

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Kefyro tešlos duonelė keptuvėje
Kefyro tešlos duonelė keptuvėje
Kefyro tešlos duonelė keptuvėje
Kefyro tešlos duonelė keptuvėje
Kefyro tešlos duonelė keptuvėje
Kefyro tešlos duonelė keptuvėje
Kefyro tešlos duonelė keptuvėje
Kefyro tešlos duonelė keptuvėje
Kefyro tešlos duonelė keptuvėje
Kefyro tešlos duonelė keptuvėje
Autorius apie receptą: Seniai ruošiausi pabandyti ir nenusivylėm, patiko labai. Minkštas purus ir labai skanus paplotis su puikiu įdaru. Matavimui naudojau 200 ml stiklinę. Nors pagal receptą šios Seniai ruošiausi pabandyti ir nenusivylėm, patiko labai. Minkštas purus ir labai skanus paplotis su puikiu įdaru. Matavimui naudojau 200 ml stiklinę. Nors pagal receptą šios duonelės valgomos karštos, mano šeimai patiko ir gerokai atvėsusios! Dukrytė sakė, kad jai primena picą. (...daugiau) Jolanta, Visko po trupinėlį
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Tešlai:
pagal poreikį miltų (tiek kad tešla būtų minkoma)
1.5 stiklinės kefyro
2 šaukšteliai sodos
0.5 šaukštelio druskos
0.5 šaukštelio cukraus
Įdarui:
300 gramų fermentinio sūrio
250 gramų varškės
2 vienetai kiaušinių
3 skiltelės česnako
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Iš tešlai skirtų produktų užminkome labai minkštą tešlą, pabarstome truputį miltais ir paliekame pusvalandžiui pabrinkti.
2.
Per tą laiką pasiruošiame įdarą. Sūrius sutarkuojame burokine tarka, mušame kiaušinus, sudedame varškę, druską, pipirus, kapotą česnaką. Viską gerai išmaišome.
3.
Tešlą padaliname į 4 dalis. Ant gausiai miltais pabarstyto stalo iš kiekvieno gabalėlio išplojame rankomis paplotėlį. Vidurys turi likti kiek storėlesnis nei krašteliai. Vieną ketvirtadalį įdaro dedame ant papločio, tada aplink suimame visus kraštus kaip ryšulėlį ir gerai užspaudžiame. Papločio viršų pamiltuojame, atsargiai kočėlu pakočiojame arba suformuojame paspausdami rankomis gražų apvalų paplotį. Šį paplotį kočiojau, o sekančius formavau rankomis, ir tai man ėjosi geriau.
4.
Kepame pateptoje sviestu arba sausoje keptuvėje. Naudojau storadugnę keptuvę. Kiekvieną pusę maždaug 7-10 min., kol gražiai pagelsta. Kai viena pusė apkepa, atsargiai apverčiame ir patepame plonai sviestu. Patiekiame karštus. Skanaus!
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
salotos, mišrainės
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital