Kefyro tešlos blyneliai su obuoliais

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 15
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Blyneliai su obuoliais
Autorius apie receptą: Labai skanūs tiek šilti, tiek jau atvėsę. Labai skanūs tiek šilti, tiek jau atvėsę. Dalia
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 15
4 vienetai obuolių (didelių, rūgštesnių, žr. patarimus)
500 mililitrų kefyro
450 gramų kvietinių miltų
2 vienetai kiaušinių
3 šaukštai cukraus
2 šaukštai rudojo cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis cinamono (apytikriai)
16 gramų vanilinio cukraus
1 žiupsnelis himalajų druskos
pagal poreikį cukraus pudros
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Obuolius nulupti, supjaustyti griežinėliais, išpjauti sėklalizdžius. Pabarstyti ruduoju cukrumi ir cinamonu.
2.
Tešlai į dubenį įmušti kiaušinius, berti druską, cukrų, vanilinį cukrų, kepimo miltelius, pilti kefyrą ir išplakti virtuvine šluotele. Po truputį dalimis nuolat plakant berti miltus. Stebėti, kad tešla būtų grietinės tirštumo.
3.
Į keptuvę pilti aliejaus tiek, kad pilnai apsemtų dugną. Įkaitinti iki vidutinės kaitros.
4.
Obuolių griežinėlius merkti į tešlą ir dėti į keptuvę. Kepti iš abiejų pusių iki kol lengvai apskrus.
5.
Iškeptus obuolius sudėti ant vienkartinių virtuvinių rankšluosčių. Tuomet perdėti į kitą lėkštę ir pabarstyti cukraus pudra. Labai skanūs tiek šilti, tiek atėvsę.
Patarimai:
Jei naudosite saldesnius obuolius, cukrumi barstyti nereikia.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital