Kefyro keksiukai su uogomis

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Kefyro keksiukai su uogomis
Autorius apie receptą: Šie keksiukai pavyko labai skanūs, drėgni ir kvapnūs. Rekomenduoju! Šie keksiukai pavyko labai skanūs, drėgni ir kvapnūs. Rekomenduoju! Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
250 gramų kvietinių miltų
200 gramų mėlynių (arba kitų uogų)
2 vienetai kiaušinių (M dydžio)
130 gramų cukraus (arba pagal skonį)
125 mililitrai kefyro
100 gramų sviesto
40 gramų šokolado (lašelių)
2 šaukšteliai kepimo miltelių
pagal skonį vanilės ekstrakto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Minkštą ambario temperatūros sviestą išplakti su cukrumi ir vanilės ekstraktu iki purios masės. Tada po vieną įmušti kiaušinius, išplakant po kiekvieno.
2.
Kambario temperatūros kefyrą sumaišyti su kepimo milteliais, kelias sekundes leisti pastovėti, o po to įmaišyti į tešlą.
3.
Persijoti miltus ir įmaišyti į masę. Suberti mėlynes ir atsargiai įmaišyti.
4.
Į metalines keksiukų formeles dėti popierinius "sijonėlius" ir pripildyti tešla tris ketvirtadalius formelės. Ant viršaus užbarstyti šokolado lašelių.
5.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20-25 minutes. Mediniu pagaliuku patikrinti, ar iškepė - jei pagaliukas sausas, reiškia taip.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital