Kefyro ir sūrio piršteliai keptuvėje

AUTORIUS:
Ugnė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 75)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 75)
Kefyro ir sūrio piršteliai keptuvėje
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Šie skanutėliai ir minkšti piršteliai puikiai tinka ir kaip pagrindinis patiekalas su spirgučių padažu, ir kaip garnyras prie mėsos patiekalų. Šie skanutėliai ir minkšti piršteliai puikiai tinka ir kaip pagrindinis patiekalas su spirgučių padažu, ir kaip garnyras prie mėsos patiekalų. Ugnė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
280 gramų miltų
230 gramų sūrio (smulkiai tarkuoto)
225 mililitrai kefyro
0.5 šaukštelio sodos
1 žiupsnelis cukraus
1 žiupsnelis druskos
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kefyrą išmaišykite su soda, berkite cukrų ir druską. Suberkite miltus, sūrį ir minkykite iki vientisos tešlos. Jei tešla labai lipni, berkite dar truputį miltų.
2.
Nuo tešlos atgnybkite po gabalėlį ir kočiokite volelį - pirštelį.
3.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pirštelius gražiai apkepinkite iš abiejų pusių. Skanaus!
AUTORIUS: Ugnė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (19)
Gintaras Nagrockis
2023-11-16 10:11
O kada dedamas sūris .pagal aprašymą nesimato ATSAKYTI
Teresė
2023-11-19 10:05
1 punkte parašyta ATSAKYTI
Eglė
2023-11-10 16:29
Kepimo milteliai netinka?? ATSAKYTI
Brigita
2021-06-07 15:47
Rūgpienis tinka? ATSAKYTI
Egle
2020-06-09 15:38
Labai labai skanus;) ATSAKYTI
Karolina
2019-11-19 15:39
Gavosi skaniai, tik stebekit keptuves veiksma bo greitai apdega :) ATSAKYTI
&€
2019-10-03 09:17
O man nesigavo ATSAKYTI
Greta
2019-10-03 12:04
Kas būtent nesigavo? :) gal pavyktų ką patarti :) ATSAKYTI
Irena
2022-11-10 11:39
O koks suris? ATSAKYTI
Justė
2022-11-10 17:05
Paprastas fermentinis :) ATSAKYTI
Emi
2018-11-18 18:40
Labai skanus!:) ATSAKYTI
Renata
2018-08-16 09:42
O su kuo valgyti? ATSAKYTI
Ieva
2018-08-16 12:09
Su spirgučių, kepintų svogūnų padažu, tirpintu sviestu, grietine ar net kaip garnyrą prie mėsos - visaip skanu :) ATSAKYTI
Ramune
2018-02-05 15:35
Koki suri? Varskes ar lydyta? ATSAKYTI
Ugnė
2018-02-06 12:20
Sūris čia naudojamas paprastas fermentinis, bet galite daryti ir su varškės sūriu, tik tada įdėkite kiek daugiau prieskonių, nes jis švelnesnio skonio ATSAKYTI
Živilė
2018-01-28 16:45
O sodą nugesinti? ATSAKYTI
Ugnė
2018-01-28 18:06
Kefyras nugesins sodą. Jeigu norite įsitikinti, kad tikrai gerai nugesino, subėrus sodą į kefyrą labai gerai išmaišykite ir palikite 5 min pastovėti, o tada maišykite viską toliau pagal receptą. ATSAKYTI
Genovaite
2018-01-26 09:36
Atrodo viliojanciai ATSAKYTI
Amial
2018-01-22 20:38
Ačiū pabandysiu, turi buti skanu ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital