Kefyro ir kavos desertas

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Kefyro ir kavos desertas
Kefyro ir kavos desertas
Kefyro ir kavos desertas
Autorius apie receptą: Skanus, gaivus ir labai švelnus desertas kavos mėgėjams. Galite vietoje kefyro naudoti dar ir graikišką jogurtą. Skanus, gaivus ir labai švelnus desertas kavos mėgėjams. Galite vietoje kefyro naudoti dar ir graikišką jogurtą. Rasos virtuvės užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų kefyro (naudojau 1,5% riebumo)
100 mililitrų vandens
50 gramų klevų sirupo (agavos sirupo ar medaus, arba pagal skonį)
10 gramų želatinos
1 šaukštelis tirpios kavos
1 šaukštelis vanilės pastos (arba ekstrakto, nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Paruoškite kavą. Į puodelį įpilkite vandenį, suberkite kavą. Atvėsinkite.
2.
Į paruoštą kavą įberkite želatinos, išmaišykite ir palikite 20 minučių, kad išbrinktų.
3.
Kavą su želatiną pašildykite garų vonelėje iki kol ištirps ir taps skysta. Atvėsinkite.
4.
Į dubenį pilkite kefyrą, klevų sirupą, dėkite vanilės pastą, pravėsusią želatiną su kava ir lengvai išplakite elektriniu plaktuvu.
5.
Į indelius, kuriuose norite tiekti desertą, supilti paruoštą masę. Indelius dėti į šaldytuvą bent kelioms valandoms iki kol sustings.
Patarimai:
Visi ingredientai turi būti kambario temperatūros.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital