Kefyriniai blyneliai su dešrytės įdaru

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Kefyro blyneliai su dešra
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
500 mililitrų kefyro
320 gramų miltų
150 gramų daktariškos dešros
1 vienetas kiaušinių
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
šiek tiek druskos
šiek tiek cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kiaušinį išplakti su kefyru, įberti druskos, cukraus, įmaišyti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ir palikti 20 - 30 minučių pastovėti. Tešla turi būti tirštoka.
2.
Dešrą supjaustyti griežinėliais.
3.
Į įkaitintą keptuvė pilti tešlos, ant jos dešrytės ir vėl tešlos. Kepti iš abiejų pusių ant nedidelės ugnies. Patiekti su grietine.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital