Kefyre marinuoti sparneliai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Kefyre marinuoti sparneliai
Autorius apie receptą: Į sodybą vežiausi kefyre marinuotus vištienos petelius su daug prieskonių. Iškepė labai skanūs, gerai išsimarinavę - marinavau iš vakaro. Na, o dabar skubu pasidalinti Į sodybą vežiausi kefyre marinuotus vištienos petelius su daug prieskonių. Iškepė labai skanūs, gerai išsimarinavę - marinavau iš vakaro. Na, o dabar skubu pasidalinti marinuotų vištienos petelių receptu, gal ir jus juo pasinaudosite. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas vištienos petukai (ar kitos mėsos)
500 mililitrų kefyro (apytikriai)
pagal skonį prieskonių vištienai
pagal skonį paprikos miltelių
pagal skonį džiovintų žolelių mišinio (naudojau itališkas)
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį česnako granulės
pagal skonį džiovintas rozmarinas
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Vištienos petelius nuplauti, nusausinti.
2.
Į dubenį sudėti vištienos petelius, pabarstyti prieskoniais vištienai, paprikos milteliais, žolelėmis, pipirais, česnako granulėmis, rozmarinu, druska ir gerai viską įtrinti.
3.
Į dubenį, su vištienos peteliais įpilti kefyrą, uždengti maistine plėvele ir padėti į šaldytuvą marinuoti visai nakčiai.
4.
Kepti kepsninėje ar ant grotelių vis pavartant iki kol sparneliai gražiai apskrus ir iškeps.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital