Kėdainių blynai iš šviežių bulvių

AUTORIUS:
Rolanda
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Kėdainių blynai
Kėdainių blynai
Kėdainių blynai
Kėdainių blynai
Autorius apie receptą: Puiki idėja gardiems ir sotiems pietums. Puiki idėja gardiems ir sotiems pietums. Rolanda
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 kilogramas bulvių (šviežių)
2 vienetai kiaušinių
1 vienetas svogūnų
pagal skonį druskos
pagal poreikį aliejaus
Įdarui:
300 gramų kiaulienos faršo
1 vienetas svogūnų
3 skiltelės česnako
pagal skonį prieskonių mėsai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Bulves ir svogūną sutarkuoti, įmušti kiaušinius, pagardinti druska. Išmaišyti.
2.
Smulkiai supjaustyti svogūną, suberti į dubenį. Tuomet sudėti faršą, įspausti česnaką, pagardinti prieskoniais, išmaišyti.
3.
Į keptuvę įpilti aliejaus, įkaitinti. Dėti gerą šaukštą bulvių, ant jo mažesnį šaukštą mėsos ir vėl dėti šaukštą bulvių, kad visiškai uždengtų mėsą.
4.
Kepti ant nedidelės ugnies apie 5 minutes iki kol gražiai apskurs ir iškeps, apversti ir dar pakepti apie 5 minutes.
5.
Patiekti su grietine ar kitu norimu padažu.
AUTORIUS: Rolanda
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital