Kazlėkų sriuba su mėsos gabaliukais

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
Kazlėkų sriuba su mėsos gabaliukais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 g jautienos
0,5 l stiklainiukas marinuotų kazlėkų
4 bulvės
1 morka
1 kubelis grybų sultinio
druskos
grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Jautieną ir bulves supjaustyti smulkiais kubeliais, morką sutarkuoti. Į verdantį vandenį berti morkas ir bulves. Kai užvirs vanduo, sudėti mėsą, gardinti buljonu. Užvirti. Sudėti grybus. Jei reikia, įdėti druskos, virti 15 min. Gardinti grietine.
AUTORIUS: Sandra
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital