Kavos-šokolado desertas

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 68)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 68)
Kavos-šokolado desertas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g tešlos šokoladiniams sausainiams
200 g lieso varškės sūrio arba tiesiog varškės
0,3 puodelio cukraus
1 kiaušinis
1 šaukštas tirpios kavos kristalų
1 šaukštelis vanilės
0,5 puodelio mažų pusiau saldaus šokolado gabaliukų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įkaitinkite orkaitę iki 190 laispnių C temperatūros. Paskirstykite sausainių tešlą 33x22cm kepimo formoje. Atidėkite. Vidutiniame inde sumaišykite varškės sūrį, cukrų ir kiaušinį; sumaišykite iki vientisos masės. Sumaišykite kavos kristalus, vanilę ir 1 šaukštelį vandens nedideliame inde iki kavos kristalai ištirps. Supilkite kavos mišinį į sūrio mišinį. Gautą mišinį paskirstykite vienodu sluoksniu virš tešlos, pabarstykite šokolado gabaliukais. Kepkite 20 minučių. Atvėsinkite neišimdami iš formos; supjaustykite gabaliukais.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital