Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
500 gramų
sluoksniuotos tešlos
400 gramų
kondensuoto pieno, saldinto
250 gramų
sviesto
1 šaukštas
tirpios kavos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Tešlą supjaustyti plonom juostelėmis. Jas išdėlioti kepimo formoje, išklotoje kepimo popieriumi. Dėti į 180 C laipsnių orkaitę ir kepti apie 10 - 15 minučių.
2.
Kambario temperatūros sviestą išplakti elektriniu plakikliu. Toliau plakant pamažu supilti kondensuotą pieną, įberti šaukštą tirpios kavos ir išmaišyti.
3.
Ant maistinės plėvelės užtepti kremo, sudėti juostelių, vėl užtepti kremo, vėl sudėti juosteles ir toliau sluoksniuoti. Palikti kelias juosteles trupiniams.
4.
Maistine plėvele apsukti išteptą napoleoną, suformuoti kaip vyniotinį ir dėti į šaldytuvą 12 valandų. Išėmus apvolioti juostelių trupiniuose.