Kavos skonio Tinginių Napoleonas

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
Netikras Napoleonas su kava
Netikras Napoleonas su kava
Netikras Napoleonas su kava
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
500 gramų bemielės sluoksniuotos tešlos
397 gramai kondensuoto pieno, saldinto (1 indelio)
200 gramų sviesto (kokybiško, 82% riebumo)
1 šaukštas tirpios kavos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Sluoksniuotos tešlos lakštus supjaustykite piršto pločio pailgomis juostelėmis.
2.
Sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepkite iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 min., kol gražiai apskrus.
3.
Iškepusias juosteles atvėsinkite. Kelias pasilikite papuošimo trupiniams.
4.
Kremui išsukite kambario temperatūros sviestą ir sutirštintą pieną iki vientisos masės. Suberkite kavą ir išmaišykite.
5.
Ant stalo tieskite maistinę plėvelę ir patepkite šiek tiek kremo. Dėkite trečdalį tešlos juostelių, vėl kremo, vėl juostelių... Viršutinis sluoksnis turi būti kremo. Susukite į gražų ritinį, apsukite plėvele.
6.
Susuktą ritinį dėkite į šaldytuvą, palikite bent jau per naktį.
7.
Nuimkite maistinę plėvelę ir papuoškite likusių juostelių trupiniais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital