Autorius apie receptą:
Kiekvieno smaližiaus pamėgtas saldėsis - tinginys. O šis dar ir šiek tiek kitoks, nei įprastas daugelio gaminamas - su puikiu kavos poskoniu. Labai gardus, nesudėtingai
Kiekvieno smaližiaus pamėgtas saldėsis - tinginys. O šis dar ir šiek tiek kitoks, nei įprastas daugelio gaminamas - su puikiu kavos poskoniu. Labai gardus, nesudėtingai paruošiamas ir jau daugelio pamėgtas skanėstas šiek tiek kitaip.
(...daugiau)(...mažiau)
Gian Luca Demarco
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
250 gramų
juodojo šokolado
250 gramų
šakočio
75 gramai
cukraus pudros
70 mililitrų
kavos
30 gramų
sviesto
10 gramų
kakavos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Karšto vandens vonelėje išlydome juodąjį šokoladą ir sviestą. Į dubenį beriame cukraus pudrą, kakavą ir pilame kavą. Gerai išmaišome ir suberiame sulaužytą šakotį.
2.
Masę verčiame ant kepimo popieriaus ir spausdami tvirtu maišeliu formuojame norimo dydžio ir formos tinginį. Spaudžiame standžiai, kad neliktų tarpų.