Kavos ir migdolų tortas

AUTORIUS:
Salomėja
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
Kavos ir migdolų tortas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Biskvitui:
6 kiaušiniai
150 g cukraus
170 g miltų
1 a.š. kepimo miltelių
100 g maltų migdolų be odelės
Įdarui:
3 v.š. tirpios kavos miltelių
5 v.š. kakavos miltelių
500 g riebios varškės
100 g cukraus
400 ml grietinėlės
4-6 šaukštai migdolų likerio
5 v.š. abrikosų uogienės
250 g "Mascarpone" sūrio
20 vnt. biskvitinių lazdelių
Skardai ištepti:
15 g margarino VILNIUS kepiniams
PARUOŠIMO BŪDAS:
Orkaitę įkaitinti iki 175 laispnių temperatūros. Kiaušinių baltymus atskirti nuo trynių ir išplakti iki standžių putų. Trynius iki purios masės išplakti su cukrumi. Miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, persijoti ant trynių masės. Suberti migdolus ir sudėti baltymus. Viską atsargiai išmaišyti. Tešlą supilti į 26 cm skersmens torto formą, išteptą margarinu. Kepti 40 min. Ataušinti. Kavos ir kakavos miltelius sumaišyti su 3 šaukštais vandens ir sumaišyti su varške. Suberti cukrų. Įmaišyti standžiai išplaktą grietinėlę. Biskvitą padalyti į tris sluoksnius, apšlakstyti likeriu ir aptepti džemu. 1/3 varškės masės tepti ant apatinio biskvito. Dėti antrą biskvitą ir aptepti antru kremo trečdaliu. Dėti paskutinį biskvitą. Likusį kremą sumaišyti su "Mascarpone" sūriu ir šiuo mišiniu aptepti visą tortą. Šonus papuošti biskvitinėmis lazdelėmis, o viršų papuošti pagal savo fantaziją. Labai skanus tortas. Skanaus!
AUTORIUS: Salomėja
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital