Šulinėliai su paštetu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 24
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Šulinėliai su paštetu
Šulinėliai su paštetu
Šulinėliai su paštetu
Šulinėliai su paštetu
Šulinėliai su paštetu
Šulinėliai su paštetu
Šulinėliai su paštetu
Šulinėliai su paštetu
Autorius apie receptą: Iki Velykų liko mažiau negu mėnuo, tad mūsų namuose jau jaučiasi šioks toks sujudimas su klausimais, kas ir ką šiais metais gamins, kokius renkamės užkandžius ar kaip Iki Velykų liko mažiau negu mėnuo, tad mūsų namuose jau jaučiasi šioks toks sujudimas su klausimais, kas ir ką šiais metais gamins, kokius renkamės užkandžius ar kaip marginsime margučius. Vieną idėją jau turiu! Sluoksniuotos tešlos kąsnelius su paštetu. Ir žinau, kad jie tikrai nustebins mano tėtį, kuris dievina paštetą ir retai kada be jo įsivaizduoja ankstyvų pusryčių stalą. Dar šiek tiek paimprovizavus skirtingais pagardais per kelias minutes galima pagaminti išties puikius užkandukus, kurie tinka ne tik šventiniam stalui, bet ir netikėtai užsukus svečiams - reikalų čia tikrai mažai, o vaizdas ir skonis puikus! (...daugiau) Berta, Cukrinis avinėlis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 24
3 lapai sluoksniuotos tešlos (250 gr)
1 vienetas kiaušinių
150 gramų pašteto (naudojau Kaišadorių Paukštyno)
1 vienetas agurkų
3 vienetai saulėje džiovintų pomidorų
0.5 vieneto citrinų
šiek tiek prieskoninių žolelių (rinkausi rozmarinus, čiobrelius ir petražoles)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Iš sluoksniuotos tešlos lakštų maža stiklinaite išspauskite apskritimus.
2.
Kita stiklinaitės dalimi lengvai įspauskite mažesnius apskritimus.
3.
Išplakite kiaušinį ir plakiniu aptepkite paruoštus sluoksniuotos tešlos apskritimus.
4.
Kepkite juos iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 –20 min., kol lengvai apskrus.
5.
Iškeptus šulinėlius palikite atvėsti. Atvėsusiuose šulinėliuose pirštu įspauskite aba peiliu išpjaukite mažesnius apskritimus, pagal mažesnio įspaudo dydį.
6.
Į konditerinį švirkštą ar maišelį sudėkite paštetą ir pasirinktu antgaliu įspauskite į šulinėlius.
7.
Šulinėlius papuoškite susuktomis plonomis agurko juostelėmis, saulėje džiovintais pomidorais, citrinos trikampėliais bei mėgstamomis žolelėmis.
Patarimai:
Ir dar! Jei aplankys gaminimo nuotaika ir sluoksniuotos tešlos rutuliukų įspausite daugiau nei reikia, visų jų iškart nekepkite, o sudėkite juos į kamerą. Kitam kartui beliks tik išsitraukti iš jos ir iškepti – sutaupysite laiko!
RECEPTO DRAUGAS: Kaišiadorių Paukštynas
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital