Kasdienė sriuba

AUTORIUS:
Karina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
Kasdienė sriuba
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 g maltos mėsos
3 - 4 bulvės
1 morka
1 paprika
sauja makaronų
druska, pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į trijų litrų puodą įpilam du litrus vandens ir užkaičiam. Maltą mėsą sumaišome su trupučiu druskos ir pipirų. Formuojame mėsos kukulius ir dedame į verdantį vandenį. Bulves ir morką nuskutame, supjaustome ir dedame į puodą. Paprika supjaustome ir taip pat dedame į puodą. Verdame 15 minučių, pasūdome, įberiame pipirų ir verdame dar 5 min. Po to suberiame makaronus ir verdame, kol jie išvirs. Puodą nukaičiame ir palaikoma uždengtą dar 15-20 min.
AUTORIUS: Karina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital