Varškėčiai su "Karvutės" saldainiais ir vaniliniu padažu

AUTORIUS:
Olga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Varškėčiai su "Karvutės" saldainiais ir vaniliniu padažu
Autorius apie receptą: Šis receptas skirtas tikriems "Karvutė" saldainių gerbėjams. Tradicinis varškėčių receptas "patobulintas" likusiais namie keliais saldainiais ir gavosi tikrai gardus ir Šis receptas skirtas tikriems "Karvutė" saldainių gerbėjams. Tradicinis varškėčių receptas "patobulintas" likusiais namie keliais saldainiais ir gavosi tikrai gardus ir švelnus skonis :) (...daugiau) Olga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
250 gramų varškės 9%
1 vienetas kiaušinių
3 vienetai saldainių ("Karvutė")
3 šaukštai kvietinių miltų (+ šiek tiek papildomai apvoliojimui)
1 šaukštas cukraus
1 šlakelis aliejaus
Padažui:
200 mililitrų pieno
2 vienetai kiaušinių trynių
50 gramų cukraus
2 šaukštai kvietinių miltų
1 šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Varškę sutriname šakute su kiaušiniu.
2.
Beriame cukrų ir gerai išmaišome.
3.
Sutrupiname saldainius "Karvutė" ir įmaišome į varškės masę, tada beriame miltus ir dar kartą viską gerai išmaišome.
4.
Daliname gautą tešlą per pusę ir vieną dalį išimame ant gausiai miltuoto stalviršio. Formuojame ritinėlį ir suraikome jį į 4 dalis. Tada su stiklinės pagalba formuojame lygius, gražius, apskritus varškėtukus, apvoliojame juos miltuose. Su antra tešlos dalimi kartojame tą patį.
5.
Įkaitiname keptuvę su šlakeliu aliejaus ir kepame varškėčius ant vidutinės kaitros iš abiejų pusių iki gražios auksinės spalvos.
6.
Patiekiame su vaniliniu padažu, galite dar pabarstyti sutrupintais "Karvutės" saldainiais.
7.
Padažui užvirinkite pieną ir nukaiskite.
8.
Kiaušinių trynius gerai išplakite su cukrumi bei vaniliniu cukrumi.
9.
Lėtai maišydami į pieną supilkite trynių masę. Tada berkite miltus ir išmaišykite. Nuolat maišydami padažą kaitinkite ant mažos ugnies, kol sutirštės.
AUTORIUS: Olga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital