Karštos kriaušių salotos su kepenėlėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Karštos kriaušių salotos su kepenėlėmis
Karštos kriaušių salotos su kepenėlėmis
Karštos kriaušių salotos su kepenėlėmis
Karštos kriaušių salotos su kepenėlėmis
Karštos kriaušių salotos su kepenėlėmis
Karštos kriaušių salotos su kepenėlėmis
Autorius apie receptą: Tai salotos, kurios nepasidaro viens du ir viskas. Truputį reikia įdėti darbo jas ruošiant. Bet tikrai verta. Skonis subtilus ir net netikėtas. Man patiko labai labai labai. Kartosiu Tai salotos, kurios nepasidaro viens du ir viskas. Truputį reikia įdėti darbo jas ruošiant. Bet tikrai verta. Skonis subtilus ir net netikėtas. Man patiko labai labai labai. Kartosiu tikrai ir net gi ne kartą. Šias salotas ruošiau tik sau. Receptą radau kulinariniame žurnale, tik produktų kiekį pasiderinau pagal save. Šaltinis „Moters savaitgalio virtuvė“. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
1 vienetas vištų kepenėlių
1 vienetas kriaušių
100 mililitrų obuolių sulčių (ar sauso vyno)
1 sauja sultenių
0.5 vieneto rausvųjų svogūnų
1.5 šaukšto aliejaus
1.5 šaukšto sviesto
1 šaukštas romo
0.5 šaukštelio garstyčių
pagal poreikį druskos
1 žiupsnelis rudojo cukraus
1 žiupsnelis pipirų (naudojau "Timut And Lemon" šviežiai grūstus)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Keptuvėje įkaitiname šaukštą aliejaus, sudedame kepenėles ir vartydami pakepiname apie 1 min, kad truputį apskrustų. Įdedame dar šaukštą sviesto ir kepame apie 1 min. supilame sultis arba vyną ir patroškiname kepenėles pora minučių. Pabarstome druska. Išgriebiame kepenėlės ir atidedame į šoną.
2.
Toje keptuvėje, kur kepė kepenėlės sudedame pusžiedžiais pjaustytą svogūną ir pakepiname, kol suminkštės.
3.
Kriaušes supjaustome skiltelėmis. Keptuvėje įkaitiname aliejaus 0,5 v. š. Pakepiname kriaušių skilteles iš abiejų pusių po minutę.
4.
Dedame 0,5 v. š. sviesto, pilame romo, beriame rudo cukraus. Kai cukrus išsilydys, įmaišome garstyčias. Pakaitiname kelias min vis pavartydami.
5.
Į salotinę dedame sultenių, kepenėles, kriaušių skilteles, pakepintus svogūnus. Pabarstome salotas druska. Skanaujame. Subalansuotas skonis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital